Logo_web_light.png

Välkommen Möten Sommar Bilder Kontakt

Mer information

Boende hos oss Priser

Genvägar

Boende hos oss

Aktiviteter

Bilder

Priser

Kontakt

 

Aktiviteter

Här hittar du ett urval av aktiviteter.

Vedeldad badtunna

Passa på att bada i det 40 gradiga vattnet medan det ångar för fullt - en skön och njutbar upplevelse tillsammans. Badtunnan är speciellt framtagen för en ren och uppfriskande badupplevelse.

Fiske med guide

Följ med erfarna guider i topputrustade fiskebåtar ut i Stockholms skärgård för att försöka fånga storfisken! All fiskeutrustning samt vind- och vattentäta flytoveraller finns att låna.

Bastu- och grillstuga

Nere vid vattnet ligger vår bastu- och grillstuga. Börja med ett bastubad och ta ett uppfriskande dopp i havet, slå er sedan ner på renfällarna och avnjut en härlig grillmiddag.

Golf

Från april till oktober finns det möjlighet att spela golf på Ljusterö Golfklubbs 18-hålsbana som ligger precis intill Väsby Gård. För dem i gruppen som ännu inte spelar golf anordnar vi tillsammans med golfklubbens tränare en introduktion i golfens magi.

Lerduveskytte

Bara 5 min från Väsby Gård ligger Ljusterös skyttebana där man kan prova på att skjuta lerduvor. En rolig aktivitet man kan lägga in när som helst som en bensträckare på dagen.

Stavgång

Hyr stavar som vi ställer in tillsammans och lär er tekniken för stavgång. Sedan går vi en sträcka för att avsluta i bastun innan middagen. En aktivitet för alla hela året om.

 

 

 

 © Väsby Gård, 184 95 Ljusterö ∣ info@vasbygard.com